4. 8. 2016

Pikantné grilované kuracie krídla

Jemne pikantné grilované kuracie krídielka s tak trochu exotickou orientálnou príchuťou, prevoňané korenistou grilovacou omáčkou, cesnakom a zázvorom.


  • 1/3 fľaše Japanese sticky grill sauce
  • 2 lyžice sojová omáčka pikantná
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 lyžička na jemno nastrúhaný čerstvý zázvor
  • 16 ks kuracie krídla

Do grilovacej omáčky pridáme sójovú omáčku, pretlačený cesnak, na jemno nastrúhaný čerstvý zázvor a zmiešame. Kuracie krídla umyjeme, osušíme, natrieme omáčkou a necháme v uzavretej nádobe (v chlade) aspoň niekoľko hodín marinovať, môžete aj cez noc. Potom krídielka ugrilujeme alebo upečieme. Počas grilovania (pečenia) natierame zvyšnou marinádou. Prílohu už si každý zvolí sám (podľa svojej chute), my sme mali ryžu a zeleninový šalát.
zdroj: moja variácia na známy recept

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ď A K U J E M za návštevu môjho blogu a príjemný deň Vám prajem... JANA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vyhľadávať v tomto blogu

Loading

SUROVINY PODĽA ABECEDY

A  C  Č  G  H  J  K  M  N  O  Š  T  V  U  Ž 
iGurman - Gabrielov foodblog myTaste.sk